Muutosvalmentaja-koulutus alkaa joulukuussa 2017. Tämä koulutus on kansainvälistä Advanced Coach IANLP tasoa. Ilmoittautumiset käynnissä…

Seuraava Muutosvalmentaja-koulutus 2017. Ilmoittaudu nyt mukaan. 

Tämä koulutus on kansainvälistä Advanced IANLP Coach –tasoa. Katso lyhyesti alla tai lue lisää TÄSTÄ.

Muutos, yksilön prosessi, ryhmänprosessi, asiakkaan ohjaaminen, ohjattavana oleminen, rajat, mahdollistava vuorovaikutus ja sen perustaidot, kommunikaatiokanavat, valmentajan itsetuntemus ja kehittyminen. Koulutuksessa pääpaino on yksilövalmennuksessa. Perusvaatimuksena NLP Master Practitioner-koulutus.

Koulutus koostuu

  • yhdeksästä lähiopetuspäivästä pe-su 1.-3.12.2017 ja 26.-28.1.2018 ja 23.-25.3.2018, klo 9-17,
  • 20  tunnista (1 t = 60 min.) koulutuksen ulkopuolista muutosvalmennus-harjoittelua , josta 5 tuntia on vertaisopiskelijan valmennusharjoittelua, ja lisäksi 5 tuntia vertaisopiskelijan valmennettavana olemista (yht. 25 tuntia)
  • oppimispäiväkirjan pitämisestä
  • Lisäksi: ei kuulu koulutuksen hintaan, mutta kuuluu pakollisena koulutukseen: erikseen sovittavat 3 x 2 tunnin yksilö- tai ryhmätyönohjaukset. Hinta yhteensä vaihtelee valinnan mukaan, max. 330,- sis.alv 24%. Työnohjaajana toimii kouluttaja.

Koulutuksen hinta on 953,- + alv 24% (1181,72) + maksut työnohjauksista max. 330,- sis.alv 24%. Koulutuksen hinta sisältää koulutuksen, materiaalin sekä aamiaiset, kahvit + lounaat päivittäin. Koulutuspaikka on Kokoushotelli Gustavelund, Tuusulan kulttuurimaisemissa. Osoite Kirkkotie 36, www.gustavelund.fi . Osallistuja varaa ja maksaa itse mahdolliset yöpymisensä. (Pidätämme oikeuden muutoksiin).

Kouluttajana Marja-Leena Savimäki, Muutosvalmentaja, NLP Trainer, FMT IANLP, Social Panorama Trainer.

Sitovat ilmoittautumiset  27.10.2017 mennessä koulutuksen järjestäjälle/kouluttajalle marja-leena@savimaki.net .

Kun haluat hakea kansainvälistä Coach IANLP -todistusta:

Tämä koulutus on kansainvälistä IANLP Coach –tasoa, ja on edellytyksenä muiden kriteerien ja koulutusten lisäksi, Coach IANLP –todistuksen saantiin. Perusvaatimuksena tässä on Master IANLP –todistus. Coach IANLP –todistusta haetaan Fellow Member Traineriltä. Lue tästä tai kysy lisää hakuprosessista ja muista Coach IANLP –todistuksen myöntämiseen vaadittavista kriteereistä ja koulutuksista! Coach IANLP –todistuksen saanut voi hakea pääsyä kansainväliseen Coach IANLP –rekisteriin.

Palautteita:

“Haluan kiittää sinua aivan huippuhyvästä koulutuksesta. Se tiivisti ja selkeytti  aikaisemmin oppimani ja antoi valtavasti lisää tietoa ja ymmärrystä. Oli huimaa, minkälainen oma prosessi oli käynnissä koko koulutuksen ajan ja jatkuu vieläkin jollakin tasolla. Ymmärrän nyt, että tuonkaltainen asioiden työstäminen ei olisi ollut mahdollista ilman kaikkea aikaisempaa sinulta oppimaani. Tarvittiin niin paljon pohjatietoa, jotta voi lähteä syvemmälle. Koulutustesi sisältö on niin taitavasti rakennettu, että en voi muuta kuin ihailla osaamistasi.” Päivi Lepistö Muutosvalmentaja, NLP Master IANLP

“Muutosvalmentaja-koulutus on huikea teoria ja taitopaketti ihmismielen monikerroksisuudesta, vuorovaikutustilanteiden auki koodaamisesta ja ajatus-tunne-toiminta -ulottuvuuksien käsittelystä. Koulutuksessa käsiteltiin havainnollistaen, esittäen ja tutkien mm. tranferenssia, paralleeli-ilmiöitä ja projektiota, ja ne avautuivatkin syvemmin, kuin kirjoista lukemalla. Mielestäni asiakasohjaustilanteessa valmentajan on tärkeä tulla tietoiseksi tunteensiirroista, projektioista sekä ilmiöistä, jotka vuorovaikutuksessa ovat läsnä, ollakseen totta. Tuhat tuntia ihmismielen koulutuksia käyneenä, näihin asioihin törmää todella harvoin. Suosittelen koulutusta täydennyskoulutukseksi kaikille ohjaus- ja asiakastyötä tekeville, jotka haluavat täydentää ammattitaitoaan.”Terhi Mäkiniemi, työterveystoimittaja, työyhteisövalmentaja, Muutosvalmentaja, Social Panorama Consultant, NLP Personal Coach

Muutosvalmentajia vuodelta 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valmistuneet Muutosvalmentajat 2013:

Doris Ekholm, Vantaa

Sari Kuitto, Lappeenranta

Heli Leutonen, Vantaa

Terhi Mäkiniemi, Turku

Tessi Ranta-aho, Vantaa

Merja Jääskeläinen, Järvenpää

Sirpa Kirjalainen, Kirkkonummi

Jaana Marin, Vantaa

Irmgard Suominen, Vantaa

Päivi Lepistö, Vantaa

Christel Borg-Hytönen, Espoo

Muutosvalmentajat 2015:

Heidi Hämäläinen, Lieksa

Marja Tuomainen, Vantaa

Jani Ahosilta, Lahti

Heidi Laaksonen, Tuusula

Elina Juntunen

Mikko Saavalainen

Tiina Svahnström, Vantaa

Antti Haverinen, Espoo

Tuula Laakso, Helsinki

Muutosvalmentajat 2018:

Mervi Ala-Haavisto, Jämsä